• bedrijfsfeest rotterdam

Organiseer je bedrijfsuitje bij Club Uniek in Rotterdam

Ben je op zoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje in het hart van Rotterdam? Bij Club Uniek bieden we de perfecte locatie voor een avond vol plezier, muziek en gezelligheid. Of je nu met je team wilt genieten van een karaoke-sessie in onze sfeervolle karaoke bar, of de hele club wilt afhuren voor een exclusief feest, bij ons is alles mogelijk.

Karaoke voor je bedrijfsuitje

Bij Club Uniek kun je je bedrijfsuitje naar een hoger niveau tillen. Onze uitgebreide collectie van nummers, het eersteklas muzieksysteem en de tap met altijd koud bier maken van elke avond een feest. Of je nu wilt zingen of gewoon wilt genieten van de sfeer, bij Club Uniek ben je aan het juiste adres.

Je kunt met je groep reserveren om samen met andere gasten een geweldige avond te beleven, maar we bieden ook de mogelijkheid om een geheel op maat gemaakt evenement te organiseren. Wat dacht je van een ‘Jouw Bedrijf’s Got Talent’ competitie, compleet met jury en collega’s die stemmen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Club Uniek Exclusief Afhuren

Wil je de volledige Club Uniek locatie voor jezelf? Neem dan contact met ons op om de club of karaoke bar privé af te huren. Dit is de perfecte optie voor een exclusief bedrijfsfeest, waarbij jouw team de hele avond ongestoord kan genieten. Voor dagen waarop we normaal gesloten zijn, vragen we een openings- en bargarantie van €750.

Klinkt dit als de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje?

Reserveer je groep eenvoudig via ons online reserveringssysteem. De entree bedraagt €10 per persoon, inclusief drie drankmuntjes. Afrekenen kan gemakkelijk aan de bar.

Neem contact op via het aanvraagformulier of bel 06 25208836. Club Uniek zorgt ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Rotterdam een onvergetelijke unieke avond wordt!

Bedrijfuitje aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wat zou je graag willen? Stel je vraag hieronder en dan zorgen wij alvast voor een paar passende opties!
Club UniekKaraokebar FameBar Uniek