Zaalverhuur in Rotterdam bij Club Uniek

Een feestelijke gelegenheid of bijzonder moment vraagt natuurlijk om unieke zaalverhuur in Rotterdam! Bij Uniek hebben we twee veelzijdige ruimtes in een prachtig monumentaal pand beschikbaar, die ideaal zijn voor een breed scala aan feesten, partijen en (zakelijke) bijeenkomsten. Of je nu een bedrijfsfeest, een presentatie, een bruiloft of een ander groot evenement organiseert, bij Uniek zit je altijd goed. We bieden zaalverhuur in hartje Rotterdam inclusief allerlei extra’s, zoals licht en geluid, beamers, barpersoneel en indien gewenst zelfs catering. Zo zorgen we ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt!

Zaalverhuur in Rotterdam voor particulieren en bedrijven

Onze club en gezellige karaokebar zijn dé plek voor iedereen die op zoek is naar sfeervolle zaalverhuur in Rotterdam. De clubzaal biedt ruimte aan 300-350 gasten en is daarmee perfect voor grootschalige feesten, bedrijfsevenementen en andere speciale gelegenheden. Zeker voor organisaties die regelmatig grote groepen mensen samenbrengen is de zaal perfect, of het nu om een technofeestje gaat of een zakelijke borrel. Deze zaal is overdag altijd, doordeweeks de hele nacht en op vrijdag en zaterdag tot 00.00 (evt. 01.00) af te huren. 

Voor kleinere groepen is onze karaoke bar, geschikt voor 150 personen, een uitstekende keuze. Deze ruimte is op maandag en dinsdag volledig af te huren en op andere dagen ook beschikbaar maar dan ben je gezellig met andere gasten.

Heb je andere wensen? Overleg met ons, want we denken graag met je mee!

Alle opties voor zaalverhuur bij Uniek

Welke ruimte je ook afhuurt, je profiteert altijd van onze uitgebreide service. Zo komt de zaalverhuur standaard met een manager, twee barmensen, een toiletjuffrouw en indien gewenst een entertainer om je evenement compleet te maken. Bovendien beschikken de ruimtes over presentatieschermen, een beamer (enkel de clubzaal), een uitgebreid licht- en geluidssysteem en airconditioning. Met andere woorden: we bieden luxe zaalverhuur in Rotterdam waarbij echt aan alles is gedacht! 

Bij Club Uniek begrijpen we bovendien dat elk evenement anders is. Daarom zijn we graag flexibel, zodat we aan al je wensen kunnen voldoen. We kunnen bijvoorbeeld stoelen en tafels verzorgen in de clubzaal, die normaal gesproken niet veel zitplaatsen biedt. Of wat dacht je van een zaal huren in Rotterdam inclusief catering, die we in overleg met een van onze partners verzorgen?

Zaal huren in Rotterdam inclusief catering

Bij Club Uniek is er veel mogelijk betreft catering op maat. Zo kunnen je gasten de hele dag/avond genieten van een drankje én een hapje, of misschien zelfs een compleet diner, zonder dat je zelf iets hoeft te regelen. Met onze ervaring en toewijding zorgen we ervoor dat alles tot in detail wordt verzorgd, zodat jij je volledig kunt focussen op je gasten. Zo maken we elk event onvergetelijk, of je nu voor een portie bittergarnituur gaat of een luxe diner.

Offerte voor zaalverhuur in Rotterdam

Heb je specifieke wensen of zoek je zaalverhuur in Rotterdam dat aan bepaalde eisen moet voldoen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. We hebben namelijk jarenlange ervaring met zaalverhuur en weten precies hoe we van jouw event uniek en onvergetelijk kunnen maken. Ons team staat dan ook voor je klaar om samen met jou de perfecte setting te creëren voor een onvergetelijke ervaring, en dat in een sfeervolle ruimte in hartje Rotterdam. 

Afhuren

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wat zou je graag willen? Stel je vraag hieronder en dan zorgen wij alvast voor een paar passende opties!
Club UniekKaraokebar FameBar Uniek