Uitgaan op woensdag in Uniek Rotterdam

De woensdagavond in Rotterdam krijgt een hele nieuwe betekenis bij Club Uniek. Willen jij en je vrienden graag halverwege de week helemaal losgaan? Je kunt bij ons op woensdag terecht in de karaokebar Uniek. Wil je reserveren? Dat kan! 

Club Uniek: dé plek voor uitgaan op woensdag in Rotterdam

Op zoek naar de beste spot voor je woensdagavond? Club Uniek is the place to be in Rotterdam. Hier kom je voor de beste muziek, de chillste sfeer en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid. Of je nu urenlang de dansvloer onveilig maakt of je met een lekker biertje of een cocktail aan de bar vermaakt, bij Karaokebar Uniek wordt uitgaan op woensdag in Rotterdam echt een feestje. Had je een andere doordeweekse dag in gedachten? Ook op dinsdag en donderdag is er altijd wat te doen in Uniek. Wil je de Club afhuren op woensdag? Geen probleem! We gooien de club graag voor je open. Stuur je aanvraag en we maken er samen een Unieke avond van!

Uniek Rotterdam: ook op woensdag de beste hits en een fijne sfeer

Of je nu je verjaardag wilt vieren, mensen wilt leren kennen of gewoon een doordeweeks avondje wilt zingen in Rotterdam, bij Karaokebar Uniek kan het allemaal.  Onze entertainers mixen de nieuwste tracks, de leukste klassiekers en natuurlijk bekende meezingers waar je niet op stil kunt blijven staan vakkundig aan elkaar. 

Kom je ook naar Karaoke bar Uniek deze woensdag?

Op zoek naar de beste spot voor een avondje uitgaan in Rotterdam op woensdag? Met onze Happy Hour, vette beats en superchille sfeer ben je verzekerd van een topavond. En als je even wilt bijkomen van het dansen, kun je altijd terecht in het naastgelegen karaoke bar Uniek. Hier kun je onder het genot van een drankje relaxen, of misschien wel meedoen met een van onze karaoke avonden

Ga naar de website van Karaokebar Uniek en reserveer voor woensdag!

Karaokebar Uniek Rotterdam

Waar wacht je nog op? Trek je beste party outfit aan en ontdek waarom Karaokebar Uniek the place to be is voor uitgaan in Rotterdam op woensdag. Of je nu een vaste bezoeker bent of voor de eerste keer komt, bij Club Uniek voel je je altijd welkom.

Club UniekKaraokebar FameBar Uniek