Dé hotspot voor uitgaan in Rotterdam op vrijdag

Club Uniek is dé hotspot voor uitgaan in Rotterdam op vrijdag! Het is de de ultieme plek om je weekend in te luiden en de nacht van Rotterdam op zijn best te ervaren. Met een tof interieur, een relaxte sfeer en genoeg ruimte voor maar liefst 350 feestgangers is onze club de ideale locatie voor een onvergetelijke vrijdagavond in Rotterdam. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om helemaal los te gaan, te genieten van heerlijke drankjes en natuurlijk nieuwe mensen te ontmoeten. Mensen die net zo van een feestje houden als jij… 

Uitgaan op vrijdag bij Club Uniek in Rotterdam

Voor velen is de vrijdagavond hét moment om met een drankje en een dansje de week af te sluiten en als het even kan helemaal los te gaan. Of je nu rechtstreeks van de vrijdagmiddagborrel komt of al dagen uitkijkt naar het weekend, bij Club Uniek ben je aan het juiste adres. Wat onze club de beste plek maakt voor uitgaan in Rotterdam op vrijdag? Dankzij onze centrale locatie zijn we goed bereikbaar vanuit elke uithoek van de stad. Een paar minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal en je staat al op de dansvloer! En met de deuren die opengaan om 23.00 en pas sluiten om 03.30, kun je de dansen, genieten en socializen tot je erbij neervalt. 

Al dansend het weekend in bij Club Uniek

Bij Club Uniek draait het allemaal om de beste muziek. Onze DJ’s zijn meesters in het mixen van de nieuwste hits, tijdloze klassiekers en alles daar tussenin. Van Hollandse meezingers tot de dikste house beats, alles komt voorbij! En dankzij ons topkwaliteit licht- en geluidssysteem ga je er tijdens het dansen helemaal in op. Of je nu op vrijdag wil uitgaan in Rotterdam of op een andere dag, bij Club Uniek staat de dansvloer altijd vol. En of je nu houdt van pop, house, hip-hip of een mix van alles, wij hebben voor ieder wat wils, waardoor je je zeker zult vermaken. 

Check onze feestagenda voor de specials op vrijdag

Naast de geweldige sfeer hebben we bij Club Uniek ook regelmatig special events. Van themafeesten tot gastoptredens en Comedy Nights, er is altijd wat te beleven. Zo maken we jouw avond uitgaan in Rotterdam nóg leuker! Houd onze feestagenda scherp in de gaten om te zien wat we voor je in petto hebben. Dit geldt niet alleen voor wie op vrijdag wil uitgaan in Rotterdam, maar ook op dinsdag, woensdag, donderdag en natuurlijk op zaterdag is er altijd wat te beleven. Of je nu zin hebt in een lekkere house-party of gewoon op zoek bent naar een goed excuus om de hele nacht te feesten, bij Club Uniek zit je op elke dag van de week goed voor een lekker feestje.   

Zien we je op vrijdagavond in Rotterdam?

Waar wacht je nog op? Club Uniek is dé plek waar je op vrijdag kunt uitgaan in Rotterdam om het weekend in te luiden. Onze club biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige avond: een toplocatie, fantastische muziek, uitgebreide drankenkaart en een sfeer die je nergens anders vindt. Of je nu een doorgewinterde feestganger bent of gewoon op zoek bent naar een leuke plek om je vrijdagavond in Rotterdam door te brengen, bij Club Uniek zit je altijd goed. Zien we je aankomende vrijdag in je beste party look?

Club UniekKaraokebar FameBar Uniek