Verjaardag vieren in Rotterdam? Kom naar Club Uniek!

In het karakteristieke Club Uniek pand aan de Mauritskade vind je de perfecte plek om je verjaardag te vieren in Rotterdam. Hier hebben we alles in huis om van jouw verjaardag een onvergetelijk feestje te maken. Of je nu met vrienden of vriendinnen wilt losgaan op de dansvloer tijdens onze regulieren clubavonden of kiest voor zaalverhuur voor een knallend privéfeest, bij Club Uniek zit je altijd goed. Gelegen in het bruisende centrum bieden we een moderne setting met top licht- en geluidssysteem, flitsende dansvloer en een enthousiast team dat er alles aan doet om jouw verjaardag in Rotterdam tot een groot succes te maken. 

Bij Club Uniek in Rotterdam je verjaardag vieren

Wil je jouw verjaardag vieren op een plek waar de sfeer altijd top is en de muziek de hele nacht door knalt? Bij Club Uniek ben je tijdens onze reguliere openingstijden altijd welkom om er een spetterend verjaardagsfeest van te maken. Laat de kaasblokjes thuis en trek al je vrienden naar onze club, waar je kunt genieten van heerlijke drankjes, de beste muziek en een geweldige sfeer. Als je van tevoren laat weten met hoeveel personen je komt, zorgen wij voor een leuke attentie voor de jarige. Vier je verjaardag in Rotterdam zoals het hoort: met een avond vol toffe beats, dansen, lachen en gezelligheid die je nog lang zal heugen… 

Zaalverhuur in Rotterdam voor verjaardag

Liever het feest geheel naar eigen hand zetten? Huur dan een van onze zalen af voor een privé verjaardagsfeest. Beide ruimtes zijn perfect voor een knallende verjaardag in Rotterdam en volledig uitgerust met modere voorzieningen, zoals presentatieschermen en airconditioning. Onze clubzaal biedt ruimte aan 300-350 gasten (dat wordt een flink feestje!) en is af te huren tot 00.00 (evt. 01.00). In onze karaokebar passen zo’n 150 man. Deze is overdag volledig beschikbaar en in de avonduren vaak deels. Iets anders in gedachten? We maken graag een aanbod op maat!

All-inclusive zaalverhuur voor verjaardag in Rotterdam

Ben je op zoek naar zaalverhuur in Rotterdam voor je verjaardag, maar wil je zelf liever niet teveel hoeven regelen? Of je nu kiest voor een intiem feestje in onze bar of een knalfeest in de clubzaal, wij nemen graag de organisatie uit handen. We denken bijvoorbeeld graag met je mee over de mogelijke muziekstijlen, drankjes en catering. Neem gerust contact met ons op voor een aanbod op maat, zodat jouw verjaardag in Rotterdam er een wordt om nooit te vergeten.

Waarom je verjaardag in Rotterdam vieren bij Club Uniek?

Club Uniek is dé plek om je verjaardag te vieren in Rotterdam. De centrale ligging aan de Mauritsweg maakt ons eenvoudig bereikbaar vanuit alle uithoeken van de stad. Voeg daar ons enthousiaste barpersoneel aan toe, dat er alles aan doet om het jou en je gasten naar de zin te maken, en je hebt de perfecte ingrediënten voor een geweldige verjaardag in hartje Rotterdam.

Of je nu kiest voor een avond lang dansen tijdens onze reguliere clubavonden of besluit om een van onze zalen af te huren voor een privéfeest, wij zorgen ervoor dat jouw verjaardag er één wordt om nooit te vergeten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van je volgende verjaardag een doorslaand succes bij Club Uniek! Mogen we je alvast feliciteren? 

 

Feestje!

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in.
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wat zou je graag willen? Stel je vraag hieronder en dan zorgen wij alvast voor een paar passende opties!

Songfestival Live kijken Rotterdam

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Club UniekKaraokebar FameBar Uniek