Club Uniek Rotterdam Nachtclub Rotterdam

Nachtclubs | Leuke Clubs Rotterdam | Club Uniek Rotterdam

Op zoek naar de beste clubs in Rotterdam voor een avondje stappen? Dan is Club Uniek precies wat je zoekt. Onze hippe nachtclub aan de Mauritsweg is goed bereikbaar en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond. Van de beste DJ’s tot de lekkerste cocktails, bij Club Uniek komt alles samen voor een top avondje uit. Wil je meer weten over wat Club Uniek te bieden heeft? Lees dan snel verder en ontdek waarom we een van de vetste nachtclubs van Rotterdam zijn!

Ga los op de vetste hits in onze nachtclub in Rotterdam

Bij Club Uniek draait het allemaal om muziek. Onze DJ’s weten precies welke nummers jou en je vrienden in beweging krijgen. Verwacht een mix van de nieuwste hits, onvergetelijke classics en de beste remixes die onze ervaren DJ’s vakkundig aan elkaar mixen. Of je nu houdt van pop, house, R&B of een goede dosis techno, we hebben voor ieder wat wils, zeker op thema-avonden. Ons geluidssysteem is van topkwaliteit, dus die beats knallen uit de speakers zoals het hoort. En dankzij de bijbehorende lichteffecten beleef je in onze nachtclub in Rotterdam de ultieme clubervaring. Wat wil je nog meer?

Geniet van de lekkerste cocktails in een uniek interieur

Een van de redenen dat we tot de beste clubs in Rotterdam behoren is het interieur van onze club, wat net zo bijzonder is als de naam doet vermoeden. Wil je dansen tot je erbij neervalt, of liever af en toe neerploffen op een van de comfortabele zitjes? Het kan allemaal.

Wat de avond echt afmaakt zijn de heerlijke cocktails die we aan de bar serveren. Of je nu houdt van een klassieke mojito of graag experimenteert met andere exotische mixdrankjes, onze bartenders draaien er hun hand niet voor om. Liever een lekker biertje, wijntje of iets fris? Ons uitgebreide drankmenu biedt voor ieder wat wils. 

Club Uniek: een van de beste clubs in Rotterdam

Wat ons onderscheidt van andere clubs in Rotterdam is de unieke uitgaansbeleving en de vele themafeesten. We staan voor topkwaliteit, of het nu gaat om de muziek, de drankjes of de veiligheid van onze bezoekers. We zetten alles op alles om jou de beste ervaring te bezorgen. Met andere woorden: bij Club Uniek zit je altijd goed, of je nu komt voor een avondje dansen met vrienden, een themafeest of een DJ-set van een bekende artiest. 

Naast onze club hebben we ook een relaxed café waar je even kunt bijkomen van het dansen. Dit is de perfecte plek om onder het genot van een drankje bij te praten. Ideaal om de nacht rustig af te sluiten of juist even op te laden voordat je weer de dansvloer opgaat!

Check de feestagenda en specials van Club Uniek

Benieuwd naar wat er allemaal op de agenda staat bij een van de leukste clubs in Rotterdam? Check dan de feestagenda van Club Uniek! Hier vind je een overzicht van alle aankomende feesten, thema-avonden en specials, zoals een karaoke-avond of standup comedynight. Dat wil je niet missen! Of het nu een zomerse beach party is of een knallend oud en nieuw, bij Club Uniek beleef je elke keer weer een unieke ervaring. 

Waar wacht je nog op? Trommel al je vrienden op, trek je beste party outfit aan en kom naar Club Uniek, dé nachtclub van Rotterdam waar de nacht altijd jong blijft!